dilluns, 2 de novembre del 2015

Sortida 40è Aniversari Pau Casals a MONTSERRAT

Diumenge 8 de Novembre 2015

Farem la pujada al Monestir pel camí dels ¾.
El camí no té cap mena de dificultat. A totes les cruïlles trobarem senyals verticals que ens indicaran la direcció correcta.

Aquest camí de pujada és el més clàssic.

El camí comença amb unes amples escales fetes amb travesseres de fusta. Passem a través de petits camps amb oliveres per guanyar alçada ràpidament fent ziga-zagues fins a trobar el camí de les Aigües.
Ens afegim a la pista que ve de la carretera a Montserrat. És el camí de les Aigües, el qual seguirem durant quasi 300 m fins a trobar la cruïlla de la drecera dels 3/4.

Seguim les indicacions dels senyals vertical i agafem el corriol que surt a la nostra dreta tot deixant la pista (GR.-5), sender que més tard tornarem a retrobar.

Travessem el pedregar del torrent. De mica en mica la vegetació és cada cop més espessa i pot donar-nos més estones d’ombra.

Retrobem el camí que puja a Montserrat pel Camí de les Aigües i que segueix el GR.-5. Nosaltres tombem a la dreta pujant a tocar d’unes canalitzacions d’aigua potable que baixen del Monestir.

Som a la part més dreta de la pujada. Unes escales de ciment i les canalitzacions d’aigües ens acompanyaran una estona.

Ens unim al camí cimentat que va a la Santa Cova. Seguim les indicacions girant a la dreta. Poc després deixem a la nostra esquerra l’estació de l’Aeri. El darrer tram de la pujada la farem a tocar de les vies del cremallera.

La baixada la farem pel mateix camí, però en un encreuament ens desviarem per anar a seguir el camí de les aigües, al final el ultim tram coincidirem amb una part del camí de pujada.

Com arribar-hi: Hem d’apropar-nos a la població de Monistrol de Montserrat, hi podem anar amb cotxe o també amb els Ferrocarrils de la Generalitat.

Aproximació: Des de l’Estació dels Ferrocarrils, hem d’anar a creuar el pont damunt del riu Llobregat i després la carretera C-55 per un pas inferior.

Horaris i lloc de trobada:
A les 8.45 hores a la porta de l’Escola (Carrer Legalitat) – veure lloc
O a les 10.00 hores a la porta de la botiga d’esports de muntanya i aventura (just a la ctra. de Monistrol davant del pont que travessa el riu. – veure lloc
Durada: 5 hores (anada/tornada,  amb parades incloses).


Material recomanat:
Botes de muntanya o similar
Motxilla
Roba d’abric i jaqueta per la pluja
Protecció solar (crema solar, ulleres de sol, gorra)
Menjar pel dia (entrepà, fruita, fruits secs, etc)
Aigua

Ens agradaria molt que poguéssiu venir.
Animeu-vos a participar
FORMULARI INSCRIPCIONS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada